tisdag 22 oktober 2013

LCHF

För två veckor sedan började jag med LCHF. Jag har hört från flera håll att det skulle kunna hjälpa min IBS-mage, så jag tänkte att det kan väl inte skada att testa? Så nu är jag igång! Och magen har inte varit så här bra på många, många år. Det är helt fantastiskt! Jag tror att det kan ha varit gluten som varit boven hela tiden.
På dessa två veckorna har jag dessutom tappat 6 kg och 3 cm runt midjan. Nu jäklar, nu är jag supertaggad! Nu SKA den här förbannade övervikten bort!
En dröm jag har är att slippa handla kläder på speciella avdelningar för tjockisar. Tänk att kunna handla som "normala" människor, vilket urval! För tjockisar finns det nästan bara tantkläder, vilket inte alltid är så kul att ha på sig.

Stor pojke!

Den 21 September började Ted krypa, äntligen! Han har blivit så mycket nöjdare när han kan ta sig dit han vill. Jag hade dock lite svårt att glädjas den dagen, eftersom brorsan hittade Sickan överkörd på morgonen... Fy vad ledsen jag har varit (är), så tomt det är hemma.

Idag ställde han sig upp för första gången! Mot öppna spisen såklart, det är vad vi har trott hela tiden. Han har antagligen ställt sig upp där förut fast vi inte har sett det, för ljusen har legat ute på golvet fast jag har tyckt att jag har ställt dom tillräckligt långt in. Så stolt över min lilla duktiga pojke!

Två tänder till har han fått, "vampyrtänderna". Dom kom upp den 6e och 8e Oktober. Och efter att dom sprack upp har han blivit en helt annan bebis. Dom måste ha gjort ganska ont!